Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Printese Jocuri cu Printesele DisneyJocuri cu Printesa Anna

Jocuri cu Printesa Anna

Anna este o prințesă neînfricată și principalul protagonist al filmului Frozen si de-a lungul timpului s-au creeat o multime de jocuri cu printesa Anna. Spre deosebire de sora ei mai mare Elsa, Anna este foarte excentrică, optimistă, energică, ciudată și departe de a fi elegantă, drept urmare alege unul dintre acele jocuri cu Anna de imbracat si schimba-i stilul, sau jocuri cu Anna de machiat pentru a o infrumuseta. Ea acționează de obicei înainte de a vorbi și poate fi mai degrabă impulsivă, dar, totuși, deține o mare inocență. Ea este înflăcărată de libertate, înclinată să își petreacă viața în afara porților castelului după ce a fost închisă în interiorul lor pentru siguranța regatului datorită puterilor de gheață ale lui Elsa. Anna este, de asemenea, o romantica pura și fără speranță, visând la romantism în momentul în care porțile sunt deschise în cele din urmă pentru ceremonia de încoronare a lui Elsa. Poate fi și o mică naivitate pentru ea, deoarece ea crede că se va căsători cu cineva imediat dacă inima îi va spune așa, în ciuda faptului că il cunoaște doar o zi. Și, deși naivă uneori, Anna este departe de a fi slabă și se dovedește a fi destul de calificată în autoapărare, așa cum a fost văzută atunci când ea și Kristoff au supraviețuit fiind atacați de lupi.
Chiar dacă merită foarte mult dragoste, este clar că cea mai valoroasă comoară pentru Anna este relația ei cu sora ei. Pe măsură ce au trecut anii și surorile s-au despărțit, Anna a continuat să încerce din când în când sa petreaca timp cu cea pe care o iubea cel mai mult, dar datorită magiei puternice a lui Elsa, a fost considerată prea periculoasă până când, prin eforturile iubitoare ale lui Anna, Elsa a învățat să-și controleze puterile de gheață, permițându-i să pună capăt "închisorii" în interiorul zidurilor castelului și, în cele din urmă, împărtășesc timpul de calitate dorit de ani de zile. De-a lungul majorității filmului, Anna a fost și singurul personaj care a crezut că Elsa nu era nici un monstru.

Acum ca ai aflat cateva lucruri despre ea, te invitam sa te joci alaturi de ea intr-o multime de jocuri cu printesa Anna in categoria dedicata ei. Porneste in aventuri alaturi de prietenii ei, joaca-te cu zapada, cu Olaf, imbraca-o, coafeaza-i parul si fa-i manichiura, dar vei putea juca si jocuri de logica, puzle si memorie sau de gasit obiecte ascunse. Fii alaturi de printesa Anna intr-o multime de jocuri romantice in care se pregateste sa se intalneasca cu Kristoff. sau jocuri in care printesa Anna se pregateste sa fie mireasa.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top