Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Printese Jocuri cu Jasmine

Jocuri cu Jasmine

 Jasmine este una dintre personajele principale din filmul Aladdin si are pentru tine o multime de surprize in categoria dedicata ei, jocuri cu Jasmine. Ea este, oficial, a șasea printesa Disney. Jasmine este fiica sultanului din Agraba și, prin urmare, este o prințesă. În primul film, Jasmine a devenit frustrata de îndatoririle de a fi o prințesă și dorește o viață în afara palatului. Aceasta se contrazice cu faptul că, potrivit legii, Jasmine trebuie să se căsătorească înainte de următoarea zi de naștere, ceea ce are ca rezultat o problemă deoarece Jasmine dorește să se căsătorească din dragoste, mai degrabă decât pentru bogăție, glorie și putere. Jasmine este un membru oficial al francizei Disney și este până acum singura prințesă cu aspect fizic arab din Orientul Mijlociu.

Jasmine are o personalitate puternica, incredibil de independente. Nu-i este teamă să vorbeasca ceea ce gandeste, indiferent de cine se confruntă cu ea. Indiferent dacă este tatăl ei, Jafar sau un alt ticălos care corupe Agraba, Jasmine nu va ezita să se apere pentru ceea ce este bine, mai ales pentru siguranța altora, spre deosebire de ea însăși. 

Acum ca ai aflat cateva lucruri despre aceasta printesa, te invitam sa te joci alaturi de ea intr-o multime de jocuri cu Jasmine in categoria dedicata ei. Porneste in aventuri alaturi de Aladdin, zboara cu covorul zburator, imbraca-o, coafeaza-i parul si fa-i manichiura, dar si jocuri de logica, puzle si memorie sau de gasit obiecte ascunse.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top