Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Printese Jocuri cu Printesele DisneyJocuri cu Elsa

Jocuri cu Elsa

In aceste jocuri cu Elsa te vei intalni cu Regina Zapezii din filmul Frozen. Regina Elsa (cunoscută și sub denumirea de The Queen of Snow ) este deuteragonistul foarte frumos al filmului de animație animat de la Disney, Frozen. Ea este sora mai mare a Prințesei Anna și urmatoarea regina pentru tronul lui Arendelle.
Povestea lui Elsa se bazează pe povestea "Regina zăpezii" de Hans Christian Andersen.

La o vârstă fragedă, Elsa și-a dat seama că deține o putere asupra gheții și zăpezii și își folosește adesea abilitățile de a se juca cu sora ei mai mică Anna. Elsa a lovit accidental capul Annei cu puterea ei. Temându-se că i-ar face rău familiei, Elsa s-a izolat de lume, precum și de sora ei iubită. La trei ani după ce regele și regina din Arendelle au murit, Elsa a fost declarata regină a Arendelle. În timpul ceremoniei de încoronare, puterea ei a fost dezvăluită. De frică, a fugit din împărăție și în munți, unde și-a creat propriul castel și rochie pentru a se elibera de ceilalți. Dragostea adevarata a surorii sale a reusit sa rupa vraja si astfel povestea are un final fericit. Prin eforturile iubitoare ale lui Anna, Elsa a învățat să-și controleze puterile de gheață, permițându-i să pună capăt "închisorii" în interiorul zidurilor castelului și, în cele din urmă, împărtășesc timpul de calitate dorit de ani de zile. De-a lungul majorității filmului, Anna a fost și singurul personaj care a crezut că Elsa nu era nici un monstru.

Acum ca ai aflat cateva lucruri despre ea, te invitam sa te joci alaturi de ea intr-o multime de jocuri cu Elsa in categoria dedicata ei. Porneste in aventuri alaturi de prietenii ei, joaca-te cu zapada, cu Olaf, imbraca-o, coafeaza-i parul si fa-i manichiura, dar vei putea juca si jocuri de logica, puzle si memorie sau de gasit obiecte ascunse. Fii alaturi de regina Elsa intr-o multime de jocuri romantice in care se pregateste sa se intalneasca cu Jack Frost, sau jocuri in care printesa Elsa se pregateste sa fie mireasa.

 

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top