Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Imbracat Jocuri de Imbracat Fete

Jocuri de Imbracat Fete

Imbraca fete jucand rolul deisgnerului vestimendar da sfaturi in materie de moda in aceste jocuri de imbracat fete, pentru a avea un aspect cat mai personal. Deschideti dulapurie din garderoba acestor fete, sau insotiti-le la shopping pentru a-si cumpara haine noi de la cei mai renumiti designeri. Printre aceste jocuri de imbracat fete pe care le avem pot fi mentionate: dress up papusi, rochii Goku, rochii de printese Disney, haine pentru papusile Monster High, rochii pentru Elsa si Anna din Frozen si alte personaje din cele mai populare filme.


Jocuri de imbracat fete obisnuite, fete populare cantarete sau vedete. Vei imbraca fete pentru o petrecere, o petrecere de Craciun, Halloween sau de Pasti. Imbraca fete care merg la scoala proband o mare varietate de uniforme scolare.

Joaca rolul unui designer vestimentar, personalizeaza haine pentru vedete, printese, personaje din desene, staruri si cantarete celebre. 

In aceste jocuri de imbracat fete vei imbraca mirese, alegand cele mai frumoase rochii pentru mirese. Poti organiza propriul show de modă si sa imbraci modele, sa mergi pe covorul rosu si sa te lasi pozata.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top