Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Fete Jocuri Makeover

Jocuri Makeover

Jocuri Makeover este categoria de jocuri cu machiaje reale, in genul Makeup Me! 
Aici poți face modele unice pentru frumusețea naturala. In majoritatea jocurilor de make up vei incepe cu alegerea unei culori a pielii, veți obține nenumărate produse cosmetice și decorațiuni pentru a face acest lucru minunat.Vei juca rolul unui artist makeup si ve realiza machiaje reale într-un salon profesionist. După ce ați învățat elementele de bază, va trebui să vă prezentați abilitățile pe un model. Cu mouse-ul, faceți clic și trageți pentru a aplica machiajul și accesoriile modelului. Sunteți evaluați cât de repede și exact puteți potrivi culorile și stilurile cu imaginile de exemplu.
Daca in viitorul tau iti doresti să fii un artist de machiaj, aceaste jocuri makeover te pot ajuta sa faci practica pe modele, vedete, staruri, printese, Barbie si personaje din desene animate. Incepe sa te bucuri de multe dintre experiențele distractive ale machiajului creativ pe care le vei aplica pe diferitele modele. Noile noastre jocuri de machiaj 3D pentru fete iti aduc o experiență unică de a crea și înfrumuseța o fată superstar și de a o pregăti pentru o ocazie specială.

 Vreți să vă îmbunătățiți abilitățile de machiaj? Vrei să devii un artist de machiaj? Această aplicație fabuloasă de machiaj vă va ajuta să vă construiți experiența artistului de machiaj și să vă mențineți distrați ore intregi! 

* Răsfățați-vă cu un frumos makeover de ultima modă!
* Arătați-vă talentul și creativitatea și vă dovediți un artist de machiaj fantastic!
* Alegeți culoarea pielii, culoarea ochilor și alegeți forma sprâncenelor preferate. Farduri pentru obraz, ruri și luciu de buze minunate și chic în toate culorile la modă!
* Aplicați machiaj perfect pentru orice ocazie: noapte de bal, zi de nunta, Halloween, machiaj de regină sau de prințesă.

Dragi fashioniste, va asteapta o multime de saloane de machiaje, unde veți putea încerca toate ideile de machiaj de ultima ora, veți crea machiajul viselor voastre. Eliberați-vă imaginația într-unul dintre cele mai interesante jocuri de machiaj virtual și vedeți dacă puteți face ca un artist profesionist de machiaj. Alegeți unul dintre jocurile de makeover si incepeti acum! Jocuri gratuite de machiaj pentru telefoane și tablete!

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top