Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Printese Jocuri cu Merida

Jocuri cu Merida

Merida este prima printesa oficiala dintr-un alt film, decat Disney. Filmul in care ea apare este o productie Pixar si este principalul protagonist feminin al lui Brave, si are pentru tine o multime de surprize in categoria dedicata ei, jocuri cu Merida. Prințesa Merida este o fata de 16 ani, fiica reginei Elinor care conduce regatul alături de soțul ei, regele Fergus. În ciuda dorinței lui Elinor de a vedea pe Merida ca pe o doamnă regală, Merida este o fată impetuoasă care dorește să preia controlul asupra destinului ei. Merida și-a îmbunătățit abilitățile în tir cu arcul și este unul dintre cei mai calificați arcași vreodată văzuți. Ea este, de asemenea, calificată în manuirea sabiei și adora sa calareasca calul ei, Angus. În ciuda personalității sale dure, Merida are o blândețe si este o fire jucăușă; mai ales atunci când este vorba despre frații ei tripleți.
Merida este o fată curajoasă, îndrăzneață, încăpățânată, rebelă și capricioasă, care nu se potrivește rolului stereotip al prințesei. Ea nu isi doreste altceva decât să fie o fata obișnuită.

Acum ca ai aflat cateva lucruri despre aceasta printesa, te invitam sa te joci alaturi de ea intr-o multime de jocuri cu Merida in categoria dedicata ei. Porneste in aventuri alaturi de calul sau, trage cu arcul si lupta-te alaturi de ea ca o razboinica, imbraca-o, coafeaza-i parul si fa-i manichiura, dar vei putea juca si jocuri de logica, puzle si memorie sau de gasit obiecte ascunse.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top