Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Printese Jocuri cu Printesa Tiana

Jocuri cu Printesa Tiana

Povestea cu Tiana este bazata pe clasicul basm al prințului transformat în broască de către un vrăjitor rău, care redevine om după ce este sărutat de aleasa inimii lui. Aceste jocuri cu printesa Tiana te aduc in fata cu personajele frumosului film. Filmul Printesa si Broscoiul este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile care a existat vreodata.

Tiana este o adorabila printesa de origine afro americană, ea are 19 ani, visul ei este să deschidă un restaurant, vis initiat de tatal sau. Ea locuiește împreună cu mama sa, Eudora, în luxosul cartier francez din New Orleans. Toate bune si frumoase pana cand apare ghicitorul Facilier, un magician voodo, și a mamei Odie, o preoteasa în vârstă de 200 de ani. In poveste, un rol important alaturi de printesa Tiana, il are Charlotte, care este prietena sa, o fata rasfațata de bani-gata care are o singura dorinta sa se căsătoarească cu un prinț.  Divertismentul este adus de aligatorul simpatic care canta muzică de jazz la trompetă.

Joaca jocurile din categoria jocuri cu printesa Tiana, imbraca printesa cu cele mai superbe rochii, pregateste-o de bal sau pentru o zi obisnuita, machiaz-o cu machiaje moderne, schimba-i look-ul si coafura, joaca alaturi de ea jocuri de aventura si actiune, jocuri logice si de divertisment. Intr-un cuvant, vei vedea ca distractia nu se opreste aici!

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top